fbpx

Ladies Only Training Day

En fullspäckad träningsdag för kvinnor och tjejer.

Ladies Only Training Day

Datum: Kommer under våren 2024

WM Golf är glada att bjuda in alla träningsintresserade kvinnor och tjejer till en unik heldagsträning på Ingelsta Golfklubb. Ingelsta Golfklubb och WM Golf Academy i kombination är en idealisk miljö för träning med fantastiska övningsområden för alla delar av spelet. Med våra tränare William och Wesley tillsammans med speciellt inbjudne gästtränaren Maria Jonsson från Finspångs Golfklubb ges nu en unik möjlighet att förbättra ditt golfspel i en inspirerande och pedagogisk träningsmiljö.

Under denna träningsdag kommer vi att fokusera på de viktigast delarna av spelet. Tekniken kopplat till längre drives, säkrare spel med järnklubbor, pitchslag, chippning, bunkerslag och puttning. Som tränare kommer vi att guida dig igenom teknikerna som krävs för att behärska alla dessa spelmoment. Genom praktiska övningar och individuell feedback kommer du att kunna förbättra ditt spel på ett sätt som är helt skräddarsytt efter dina förutsättningar.

Kursen startar klockan 09.00 på morgonen med avbrott för lunch och pågår sedan hela eftermiddagen fram till klockan 16.00. Kursdagen har endast 18 deltagarplatser då vår ambition är att varje elev ska garanteras generöst med individuell tid tillsammans med oss tränare.

Ta chansen att utveckla dina golfkunskaper tillsammans med andra träningsmotiverade kvinnor och tjejer i en unik träningsmiljö. Anmäl dig genom att klicka på länken längst ner och ta ditt golfspel till nästa nivå.

Datum: Kommer under våren 2024
Tid: 09.00-16.00
Plats: Ingelsta Golfklubb
Tränare: William Monier, Wesley Monier & Maria Jonsson
Pris: 2495: – per person inklusive lunch