fbpx

CLUB FITTING

Loft & Lie Fitting

Club Fitting-Lie_Loft Fitting

För dig som spelar med smidda eller halvsmidda klubbor, alternativt för dig som vill matcha dina wedgar med resten av klubborna i bagen eller kolla av din putter erbjuder vi något vi kallar loft och lie fitting. Det innebär att vi först mäter upp vilken loft och lie alla dina 14 klubbor har. Därefter ser vi till att klubbornas specifikationer passar dina personliga förutsättningar baserat på svingteknik och kroppsmått.

Anledningen till att detta inte omfattar gjutna klubbor är att de kan vara mycket svåra att justera när det gäller loft och lie. Klubbhuvudet kan skadas eller helt enkelt brytas av på grund av att det gjutna materialet är en stummare metall jämfört med en smidd klubba. Om du inte vet om du har en smidd eller gjuten klubba får du gärna komma in så gör vi en bedömning om vi upplever att en justering kommer att fungera eller ej.

WM GOLFS CLUB FITTING ERBJUDANDE

En specifik Club Fitting bokas som en 50 minuters Club Fitting med William eller Wesley. Vid köp av custom klubbor över beloppsvärdet 10 000 kr så gör vi ett avdrag från utprovningspriset på 50%. Vid köp av custom klubbor över beloppsvärdet 15 000 kr så blir din club fitting kostnadsfri.

Tid: 50 minuter

Pris: 800 kr

Boka Loft & Lie Fitting här

Klicka på Loft & Lie Fitting, välj din tränare och skriv under kommentarerna vad du önskar hjälp med.