fbpx

CLUB FITTING

Järn/Hybrid Fitting

Denna club fitting process påminner mycket om hur vi går till väga under en utprovning av en lämplig driver. Det som adderas i denna process är en helhet för att skapa både en bra bollflykt men också en passande längdkontroll mellan järnklubborna.

Hur går en Järn/Hybrid Fitting till?

Den direkta anpassningen startar med att vi först bestämmer rätt skaftlängd och lievinkel. Nästa steg är att bestämma klubbmodell, skaftflex och flexpunkt. Vi har ett stort utbud av klubbmodeller och skaftvarianter från TaylorMade, Cobra, Fujikura, LA Golf och Wishon Golf vilket gör att vi garanterat hittar en kombination som är optimal för varje elevs individuella och unika behov. 

Det som avrundar denna fitting process är att bestämma greppmodell och set make up, vilket är den mix av klubbor som ska ner i bagen så att alla klubbor fyller en given funktion. Detta blir ofta en mix av järnklubbor och hybrider eller kanske en utility järnklubba för att göra övergången till spelarens metal woods så lättspelad som möjligt.

WM GOLFS CLUB FITTING ERBJUDANDE

En specifik Club Fitting bokas som en 50 minuters Club Fitting med William eller Wesley. Vid köp av custom klubbor över beloppsvärdet 10 000 kr så gör vi ett avdrag från utprovningspriset på 50%. Vid köp av custom klubbor över beloppsvärdet 15 000 kr så blir din club fitting kostnadsfri.

Tid: 50 minuter

Pris: 800 kr

Boka Järn/Hybrid Fitting här

Klicka på Järn/Hybrid Fitting, välj din tränare och skriv under kommentarerna vad du önskar hjälp med.