fbpx

TRÄNING

Golfträning anpassad för dig

WM Golf Academy erbjuder dig som golfare en rad olika möjligheter att utvecklas. Det finns många alternativ att starta med en lektion i studion är givetvis väldigt populärt men många har börjat intressera sig för att starta lektionerna på banan.

Vår olika träningsupplägg för all typer av golfare

Grönt Kort Kurs

Vinterträning

Se till att hålla igång och träna golf i vinter, ha roligt och starta nästa säsong i toppform! Vi har utvecklat två olika typer av gruppupplägg beroende på vad dina ambitionsnivåer är.

IMG_7351

Individuella Golflektioner

Om du vill ha hjälp med din sving, närspel eller puttning så kan du boka en 25 eller 50 minuters individuell golflektion.

IMG_6199

Individuella Lektionspaket

Vill du jobba lite långsiktigare över tid så kan vi erbjuda dig flera genomtänkta upplägg för att ta din golf till nästa nivå.

rre

AimPoint Express – Greenläsningskurs

AimPoint är en greenavläsningsmetod som hjälper dig att förbättra din puttning. Metoden används av många spelare på alla världens tourer men det är hos den vanliga klubbgolfaren det kan göra otroligt stor skillnad.

5528941D-5C65-46AC-BF57-69C83D40CED4

Tematräning- & Temakortet 2024

Vill du ta ditt golfspel till nästa nivå? Prova WM Golfs Tematräningar och Temakort med våra erfarna tränare. Få mer golf för pengarna genom att köpa Temakortet. Boka nu och boosta din golfträning!

Play Standard_3

PLAY – Individuell Spelcoachning

Nyheten PLAY! Ta med dig din tränare ut och upplev nya dimensioner av spelet med våra tre nivåer Base, Standard och Premium.

IMG_7956

Junior- & Knatteträning

Vår helårskoncept på junior- och knatteträning ger en rolig ochseriös utbildning för junioren som vill utvecklas och träna mot sina höga målsättningar.

IMG_7051

Golf Fitness

Vi har tre olika nivåer för att hjälpa dig med fysiska träningsupplägg från PGA Golf Fitness Screening till Kinexit Mobillity Screening till den enklaste varianten Kinexit Express Assesment.

IMG_7684

Individuell Introduktionskurs

Vill du ha privat och individuell experthjälp så kan vi erbjuda en Individuell Introduktionskurs för dig som vill börja spela och ta det Gröna Kortet.

5ABBA95B-EAD4-4280-BAF3-C665CE0B64C4

Ladies Only Training Day

Ladies Only Training Day på Ingelsta Golfklubb med WM Golf. Förbättra ditt golfspel med teknikträning i pitchar, driver, järnslag, puttning, chippar och bunkerslag. Kursen inkluderar lunch och begränsas till 18 platser.

Boka dina lektioner här