fbpx

Vinterträning 2024

Träna golf under höst och vinter i gruppform, ha roligt och starta nästa säsong i toppform!

Base Group är ett beprövat och populärt gruppkoncept men missa inte Small Group om du vill träna mer och få ut ännu mer av din golf.

Nu har vår Vinterträning för hösten 2023 och vintern 2024 startat med nytt deltagarrekord.

Vinterträning med WM Golf!

WM Golf har under flera säsonger erbjudit vinterträning och denna vintersäsong är inget undantag. Inspirationen till årets upplaga och träningsinnehåll kommer från tiden som professionella tävlingspelare kombinerat med en rejäl dos erfarenhet från åren som tränare åt både proffsspelare, elitjuniorer och många motionsgolfare.

– Jag vill att våra spelare och elever skall vara fullt redo att prestera redan vid de första rundorna när våren kommer, säger William.

Vintern är den period av golfsäsongen som är optimal för teknikutveckling. Inte minst är det ett perfekt tillfälle att både analysera och bygga upp de fysiska förutsättningarna. En spelares fysiska förmåga är många gånger den verkliga dörröppnaren för den tekniska utvecklingen.

– Förra årets succé, när vi inledde vår verksamhet på Ingelsta Golf Academy, bygger vi nu vidare på till säsongen 2024. Vi har dessutom gjort flera uppgraderingar på både Base och Small Group, säger Wesley.

Golf Fitness by Kinexit

Tillsammans med Golf Fitness by Kinexit erbjuder vi alla våra kursdeltagare en smidig och enkel lösning för uppvärmning, rörlighets- och fysträning. Med Kinexits snabba screening och individanpassade träningsprogram kan vi effektivt beröra områden som rörlighet, balans, rotation, stabilitet och kraft. Alla deltagare i vinterträningen får ett personligt medlemskap hos Kinexit under träningsperiodens längd.

Våra uppgraderingar till hösten 2023 & vintern 2024:

– Ambitionen är att erbjuda ännu mer träning då vi nu adderar 3 nya träningspass för den totala perioden av vår vinterträning.

– Vi inleder redan nu i november och håller på hela vägen till och med april.

– För Base Group adderas mer individuellt fokus och mer tid till svingteknik.

– Vi etablerar tre träningsstationer i Base Group:
– BOLLFLYKT – SVINGTEKNIK – RÖRLIGHET –

– Vi jobbar detaljerat med tre träningsstationer i Small Group:
– SVINGTEKNIK – FYSIK – PUTTNING –

– För båda träniningsnivåerna kommer vi att addera ännu mer individuell feedback

– För Small Group kommer vi ge eleven möjlighet till ”one to one feedback” med oss som tränare och med en detaljerad data via en analys med GC Quad.

– Träningen är vädersäkrad då vi mestadels tränar inomhus i vår toppmoderna golfstudio och med den absolut senaste teknologiska utrustningen.

– Varje vecka kommer samtliga elever få en specifik video med övningar för pricksäker träning till det nästa efterföljande träningspasset.

– Samtliga elever kommer få videos på puttövningar för att ges möjlighet till att effektivt kunna träna hemma.

– Small Group får en 3D-svinganalys via Sportsbox 3DGolf app och därefter ges tillgång till att nyttja den unika appen i 1 månad.

– Första två veckorna för båda grupperna inleds med kvalitativ tid för screening av individuell fysisk förmåga och svingteknik.

BASE GROUP

Träningsveckor 2023:
v.48, v.49, v.50, v.51
Träningsveckor 2024:
v.2, v.4, v.5, v.6, v.7, v.8, v.9, v.11, v.14, v.15

Base Group är ett beprövat gruppträningskoncept för dig som vill ha enkla och funktionella övningar. Detta träningsupplägg sker i ett gruppformat på maximalt 6 elever under ledning av både William och Wesley. Varje träningspass är 55 minuter och kombinerar ett rullande träningsschema med tre stationer där en del av gruppen kommer träna fullsvingsteknik, en grupp genomför pass med inriktning på rörlighet och golf fitness samt en grupp jobbar med bollflykt utomhus med infravärme. Under passet byter grupperna träningstema med varandra. Som deltagare i Base Group kommer du löpande att få individuell coachning med fokus på förbättringsområden inom svingteknik såväl som inom viktiga fysiska utvecklingsområden.

I vinterkursen Base Group ingår 14 ledarledda träningstillfällen med tillgång till våra två Foresight GC Quad inklusive en individuell svinganalys, ett 5 månaders medlemskap hos Golf Fitness by Kinexit för individuell express screening och fysträning samt fria träningsbollar under passen.

Anmälan görs individuellt till den grupptid som passar bäst. Vill ni träna tillsammans med någon annan elev så ange gärna detta så ska vi försöka tillgodose dessa önskemål så långt det är möjligt.

Upplägg Base Group:
– 6 personer per grupp
– 14 veckovisa 55-minuters gruppträningspass tillsammans med William & Wesley
– Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– Återtest Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– 5 månader medlemskap i Kinexit (värde 895 kr)
– Svinganalys Light med GC Quad
– Återtest Light med GC Quad
– Veckans teknikvideos från William & Wesley i Kinexit
– Träningsbollar under passen

Pris: 2495 kr

Faktura kommer skickas via mail 10 dagar innan kursstart.
Maila info@wmgolf.se vid önskemål om delbetalning.

KLICKA PÅ DEN TIDEN DU VILL ANMÄLA DIG TILL.
MÅNDAG:
TISDAG:
ONSDAG:

SMALL GROUP

Träningsveckor 2023:
v.48, v.49, v.50, v.51
Träningsveckor 2024:
v.2, v.4, v.5, v.6, v.7, v.8, v.9, v.11, v.14, v.15

Small Group är för dig som vill ta nästa steg i ditt golfspel och verkligen optimera golfträningen under vintern för att nå dina mål 2023 och framåt. Small Group kommer maximalt ha 4 deltagarplatser per träningsgrupp. Varje träningspass är på 90 minuter tillsammans med både William och Wesley. Helheten hos varje elev är central och vi lägger därför upp en individuellt utformad träningsplan med tydliga verktyg för hur kvalitativ träning bedrivs. Löpande följer vi också upp allt på en högre nivå än vad de flesta motionsgolfare normalt är vana vid. Vi kommer genomföra olika sekvenser av svinganalyser, screenings, fys- och rörlighetstester. I denna gruppträningsform ger vi också våra elever möjlighet till en unik 3D-svinganalys där all data samlas hos Sportbox AI och deras digitala portal. Alla elever i Small Group får ett eget konto hos Sportbox AI med egen inlogg under 1 månad.

Majoriteten av träningspassen genomförs i vår moderna studiomiljö där all tänkbar teknologi finns på plats för snabb och effektiv feedback. Programmet inkluderar fullsvingsträning, närspel och puttning samt fys- och rörlighetsträning. Small Group omfattar 14 ledarledda träningstillfällen med tillgång till våra två Foresight GC Quad, 8 månaders medlemskap hos Golf Fitness by Kinexit för individuell screening och fysträning, 3D-svinganalys via Sportbox AI och fria träningsbollar

Som deltagare i Small Group kommer du som elev hela tiden att få individuell coaching och uppföljning kring din egen utvecklingsresa samt ta del av dynamiken av träning i en gruppform som riktar sig till golfspelare med likvärdig inställning och motivation.

Anmälan görs individuellt till den grupptid som passar bäst. Vill ni träna tillsammans med någon annan elev så ange gärna detta så ska vi försöka tillgodose dessa önskemål så långt det är möjligt.

Upplägg Small Group:
– 4 personer per grupp
– 14 veckovisa 90-minuters gruppträningspass tillsammans med William & Wesley
– Svinganalys via Sportsbox AI 3DGolf
– Återtest via Sportsbox AI 3DGolf
– 1 månads medlemskap i Sportsbox AI (värde 169 kr)
– Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– Återtest Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– Personligt utvecklingssamtal ”one to one” med feedback och utveckligsplan
– 8 månader medlemskap i Kinexit (värde 1432 kr)
– Svinganalys Total med GC Quad
– Återtest Total med GC Quad
– Veckovisa teknikvideos från William & Wesley i Kinexit
– Träningsbollar under passen

Pris: 4495 kr

Faktura kommer skickas via mail 10 dagar innan kursstart.
Maila info@wmgolf.se vid önskemål om delbetalning.

KLICKA PÅ DEN TIDEN DU VILL ANMÄLA DIG TILL.
MÅNDAG:
TISDAG:
ONSDAG:
TORSDAG:
FREDAG:

Vi ses på Ingelsta Golf Academy!