fbpx

Vinterträning

Träna golf i vinter, ha roligt och starta nästa säsong i toppform!

Base Group är ett beprövat och populärt gruppkoncept men missa inte Small Group om du vill träna mer och få ut ännu mer av din golf!

Vinterträning med WM Golf!

WM Golf har under flera säsonger erbjudit vinterträning och denna vintersäsong är inget undantag. Inspirationen till årets upplaga och träningsinnehåll kommer från tiden som professionella tävlingspelare kombinerat med en rejäl dos erfarenhet från åren som tränare åt både proffsspelare, elitjuniorer och många motionsgolfare.

-Jag vill att våra spelare och elever skall vara fullt redo att prestera redan vid de första rundorna när våren kommer, säger William.

Vintern är den period av golfsäsongen som är optimal för teknikutveckling. Inte minst är det ett perfekt tillfälle att både analysera och bygga upp de fysiska förutsättningarna. En spelares fysiska förmåga är många gånger den verkliga dörröppnaren för den tekniska utvecklingen.

NYHETER FÖR 2023

– Ny plats och ny studio. Vi kommer träna både inomhus och utomhus på Ingelsta Golf Academy.

– Inomhus i en helt nybyggd toppmodern golfstudio med den absolut senaste teknologiska utrustningen.

– Utomhus under tak med belysning och infravärme vilket ger oss möjlighet till analys av hela bollflykten.

– Första veckan vigs åt att ge alla deltagare i både Base- och Small Group en Kinexit Mobility Screening.

– 3D-svinganalys via Sportsbox AI 3DGolf.

– Samtliga deltagare ges ett personligt medlemskap i fysträningsplattformen Kinexit.

– Välj mellan våra två träningsgrupper Base- och Small Group.

Golf Fitness by Kinexit

Tillsammans med Golf Fitness by Kinexit erbjuder vi alla våra kursdeltagare en smidig och enkel lösning för uppvärmning, rörlighets- och fysträning. Med Kinexits snabba screening och individanpassade träningsprogram kan vi effektivt beröra områden som rörlighet, balans, rotation, stabilitet och kraft. Alla deltagare i vinterträningen får ett personligt medlemskap hos Kinexit under träningsperiodens längd.

WM Golf erbjuder två olika typer av träningsupplägg för vintersäsongens golfträning. Givetvis är alla dessa pass under ledning av både William och Weasley Monier.

BASE GROUP

Träningsveckor 2023:
v.2, v.3, v.4, v.5, v.6, v.7, v.8 , v.9 , v.12, v.13, v.14

Base Group är ett beprövat gruppträningskoncept för dig som vill ha enkla och funktionella övningar. Detta träningsupplägg sker i ett gruppformat på maximalt 6 elever under ledning av både William och Wesley. Varje träningspass är 55 minuter och kombinerar ett rullande träningsschema med två stationer där halva gruppen kommer träna fullsvingsteknik när den andra halvan genomföra ett pass med inriktning på golf fitness. Efter halva passet byter de två grupperna träningstema med varandra. Som deltagare i Base Group kommer du löpande att få individuell coachning med fokus på förbättringsområden inom svingteknik såväl som inom viktiga fysiska utvecklingsområden.

I vinterkursen Base Group ingår 11 ledarledda träningstillfällen med tillgång till våra två Foresight GC Quad inklusive en individuell svinganalys, ett 3 månaders medlemskap hos Golf Fitness by Kinexit för individuell express screening och fysträning samt fria träningsbollar under passen.

Anmälan görs individuellt till den grupptid som passar bäst. Vill ni träna tillsammans med någon annan elev så ange gärna detta så ska vi försöka tillgodose dessa önskemål så långt det är möjligt.

Inkluderas i Base Group:
– 6 personer per grupp
– 11 gruppträningar 55 min med William & Wesley
– Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– Återtest Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– 3 månader medlemskap i Kinexit (värde 537 kr)
– Svinganalys Light med GC Quad
– Återtest Light med GC Quad
– Veckans teknikvideos från William & Wesley i Kinexit
– Träningsbollar under passet

2495 kr
TISDAG:
ONSDAG:
FREDAG:

SMALL GROUP

Träningsveckor 2023:
v.2, v.3, v.4, v.5, v.6, v.7, v.8 , v.9 , v.12, v.13, v.14

Small Group är för dig som vill ta nästa steg i ditt golfspel och verkligen optimera golfträningen under vintern för att nå dina mål 2023 och framåt. Small Group kommer maximalt ha 4 deltagarplatser per träningsgrupp. Varje träningspass är på 90 minuter tillsammans med både William och Wesley. Helheten hos varje elev är central och vi lägger därför upp en individuellt utformad träningsplan med tydliga verktyg för hur kvalitativ träning bedrivs. Löpande följer vi också upp allt på en högre nivå än vad de flesta motionsgolfare normalt är vana vid. Vi kommer genomföra olika sekvenser av svinganalyser, screenings, fys- och rörlighetstester. I denna gruppträningsform ger vi också våra elever möjlighet till en unik 3D-svinganalys där all data samlas hos Sportbox AI och deras digitala portal. Alla elever i Small Group får här ett eget konto hos Sportbox AI med egen inlogg under 1 månad.

Majoriteten av träningspassen genomförs i WM Golfs nya studiomiljö där all tänkbar teknologi finns på plats för snabb och effektiv feedback. Programmet inkluderar fullsvingsträning, närspel och puttning samt fys- och rörlighetsträning. Small Group omfattar 11 ledarledda träningstillfällen med tillgång till våra två Foresight GC Quad, 6 månaders medlemskap hos Golf Fitness by Kinexit för individuell screening och fysträning, 3D-svinganalys via Sportbox AI och fria träningsbollar

Som deltagare i Small Group kommer du som elev hela tiden att få individuell coaching och uppföljning kring din egen utvecklingsresa samt ta del av dynamiken av träning i en gruppform som riktar sig till golfspelare med likvärdig inställning och motivation.

Anmälan görs individuellt till den grupptid som passar bäst. Vill ni träna tillsammans med någon annan elev så ange gärna detta så ska vi försöka tillgodose dessa önskemål så långt det är möjligt.

Inkluderas i Small Group:
4 personer per grupp
– 11 gruppträningar 90 min med William & Wesley
Svinganalys via Sportsbox AI 3DGolf
Återtest via Sportsbox AI 3DGolf
1 månads medlemskap i Sportsbox AI (värde 169 kr)
– Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
– Återtest Kinexit Express Assessment & Kinexit Mobility Screening
6 månader medlemskap i Kinexit (värde 1074 kr)
– Svinganalys Total med GC Quad
– Återtest Total med GC Quad
– Veckans teknikvideos från William & Wesley i Kinexit
– Träningsbollar under passet

4495 kr
MÅNDAG:
TISDAG:
ONSDAG:
TORSDAG:

Vi ses på Ingelsta Golf Academy!