fbpx

CLUB FITTING

Premium Club Fitting Experience

Under en Premium Club Fitting Experience får spelaren möjlighet att gå igenom en spännande och utvecklande helhetsprocess. Inledningsvis börjar vi att spela några hål tillsammans ute på banan för att få en bild av hur både de befintliga klubborna fungerar men där också val av klubba i olika spelsituationer ger ett viktigt avtryck. Därefter fortsätter vi inne i studion med filmning och en noggrann analys via Foresight Sports GC Quad, SportsBoxAI och Kinexit av spelarens svingteknik, uppmätning av befintliga klubbor samt en check om det finns några fysiska egenskaper eller restriktioner vi bör beakta eller om möjligt utveckla. 

Rekommendationen kring de nya klubbornas egenskaper, modell och märke blir sedan nästa steg. Här väger vi in lämplighet för både anpassning men samtidigt också vad som kan korrigera och förstärka det vi vill uppnå. Spelarens egen uppfattning av utseende och känsla är givetvis här en viktig pusselbit. Anpassningen av längd, lie, loft, skafttyp, skaftstyvhet och skaftvikt blir nästa steg. Matchningen av känsla, svingvikt och totalupplevelse är precis som för tourspelare en mycket viktig komponent som spelaren pedagogiskt och noggrant guidas inom. Vi har självklart tillgång till ett stort utbud av exklusiva premiumskaft i denna fas av fitting processen. Sista steget av utprovningen är att avslutningsvis bestämma grepp, grepptjocklek samt set make up, det vill säga bestämma antalet och typen av klubbor som bäst matchar behovet ute på banan. Vi ger givetvis också en rekommendation kring vilken bolltyp som bäst passar det samlade behovet för alla olika spelmoment.  

För att upplevelsen och exaktheten ska bli så verklighetstrogen som möjligt i en Premium Club Fitting Experience har vi hela tiden tillgång till ett urval av Taylor Mades bästa bollmodeller under hela utprovningen. När vi provar ut järnklubbor och wedgar gör vi det i en kombination av studiomiljön inomhus med slag utomhus från riktigt gräs eller sand.

En Premium Club Fitting Experience bokas direkt i formuläret nedan där och du blir kort kontaktad därefter av din tränare, där förväntad tidsåtgång konsulteras samt bokning av starttid. Beroende på inriktning och tänkt antal klubbor som önskas tar en Premium Club Fitting Experience mellan 2,5 -5 timmar med ett pris från 2.500:- per person.

Boka Premium Club Fitting Experience här