fbpx

AIMPOINT EXPRESS & SPEED

Vill du förbättra din puttning?

AimPoint är en greenavläsningsmetod som hjälper dig att förbättra din puttning. Metoden används av många spelare på alla världens tourer men det är hos den vanliga klubbgolfaren det kan göra otroligt stor skillnad.
AimPoint kommer hjälpa dig till att slå färre treputtar och få i fler korta puttar. Du kommer även få en snabbare och tydligare beslutsprocess i ditt spel.

AimPoint förändrade Williams puttning nu kan det även förändra din puttning!

William Monier är en av landets tre AimPoint Certifierade Level 2 instruktörer. William har själv använt sig av AimPoint för sitt egna spel i över 5 år. “Jag tycker det har förändrat hela min syn på greenläsning och framförallt har det blivit mycket tydligare att ta beslut. De största fördelarna jag ser är att jag får färre treputtar och jag sänker fler puttar inom 2 meter”.

Välkommen att anmäla dig till en utblidning inom AimPoint ledd av William.

Vanliga frågor om AimPoint Express

Vad är AimPoint Express?
AimPoint Express är en metod för att bedöma lutningen på green och används för att lära golfspelare att veta vart de ska sikta för att sätta putten.

Hur fungerar AimPoint greenläsningssystem?
AimPoint Express bygger på en teknik som kallas “Express Read”. Genom att hålla upp handen i riktning mot golfhålet, används dina fingrar som en referenspunkt för att bedöma lutningen på greenen. Systemet tar sedan hänsyn till din position på greenen, avståndet till golfhålet och andra faktorer för att ge en exakt avläsning av lutningen.

Vilka fördelar finns det med AimPoint Express?
AimPoint Express ger golfspelare en snabb och effektiv metod för att bedöma lutningen på green. Genom att använda systemet kan golfspelare förbättra sin precision och minska antalet puttar per runda.

Kan AimPoint Express hjälpa mig att sänka fler puttar?
Ja verkligen, genom att använda AimPoint Express kan du som golfspelare minska antalet puttar per runda drastiskt, vilket då leder till en bättre score.

Hur länge tar det att lära sig använda AimPoint Express?
Tiden det tar att lära sig använda AimPoint greenläsningssystem varierar från person till person. När en kurs är avslutad ska du som elev känna dig tillräckligt självsäkert i systemet så du kan gå ut på banan och börja använda det. Det tar sedan någon vecka att lära sig processen och få det till en vana när du ska slå en putt.

Kan AimPoint Express användas på alla typer av golfbanor och greener med olika stimp?
Ja, AimPoint Express kan användas på alla typer av golfbanor och greener och du kommer under utbildningen lära dig att kunna anpassa dig från bana till bana.

Behöver jag någon utrustning för att använda AimPoint Express?
Nej, för att använda AimPoint Express behöver du inte någon speciell utrustning men du lär behöva gå en utbildning så du lär dig systemet och processen.

Hur kan AimPoint hjälpa dig?

AimPoint kommer hjälpa dig till att slå färre treputtar som är ett stort problem för den vanliga klubbgolfaren. Det kommer hjälpa dig att få i fler korta puttar. Du kommer även få en snabbare och tydligare beslutsprocess i ditt spel. Det bästa av allt är att du – när utbildningen är klar – kan ta med dig detta direkt ut på banan och putta bättre! Det är helt enkelt så bra!

AimPoint på Ingelsta Golf Academy

Välj datum och utbildning här

AimPoint Express

AimPoint Express är en utbildning som hjälper dig att putta bättre! Tack vare denna välutvecklade metod kommer du under 2 timmar få lära dig allt om greenläsningssystemet AimPoint Express, som passar ALLA typer av golfare. Att gå delta på en AimPoint Express kommer du lära dig vart du ska sikta och på så sätt sätta fler puttar. AimPoint Express är ett greenläsningssystem som används av cirka 50% av de 20 bästa damerna och herrarna i världen! Systemet är dock ursprungligen framtaget för juniorer så det är smidigt och enkelt att lära sig.

1299 kr

AimPoint Speed

AimPoint Speed är 1,5 timmas utbildning och ett utmärkt system och komplement till Express för att förbättra längdkontrollen på dina puttar. Framtaget genom att studera de 25 bästa spelarna i världen på puttning

999 kr

WM Golfs AimPoint Tour

Här kan du se vilka platser och datum William kommer att besöka 2024

WM Golf reser Sverige runt

Intresset för AimPoint i Golfsverige är otroligt högt och William fick under 2023 väldigt många förfrågningar från tränare på andra klubbar. Det är därför William har startat upp WM Golf AimPoint Tour där han åker till många klubbar och håller i AimPoint Express och AimPoint Speed. Detta är utmärkt för dig som inte bor så nära WM Golfs bas i Norrköping på Ingelsta Golf Academy. De banor William har besökt under 2023 har varit bland annat: Ringenäs GK, The National, Landeryds GK, Tegelberga GK, Vreta Klosters GK, Mauritzbergs Golf, Halmstad GK, Allerums GK, Jönåkers GK, Carlskrona GK, Waxholms GK, Roslagens GK

Om du vill anmäla dig till någon av klubbarna William ska besöka så kan du antingen kontakta klubbens tränare eller William på william@wmgolf.se.

Kursernas innehåll är precis likadant som en vanlig AimPoint Express eller AimPoint Speed och priset är samma. Varmt välkommen till vår tour.

Fler klubbar läggs till i takt med att datum blir bestämda.

PLATSER OCH DATUM FÖR 2024

Klicka på det datum du vill gå för att anmäla dig!

April
Maj
Juni
Juli