fbpx

Grönt Kort – Nybörjarutbildning

Vill du börja spela golf?

Hos oss på WM Golf beläget på Ingelsta Golfklubb kommer du bli väl omhändertagen när du ska börja din resa mot att ta det Gröna Kortet. Vi har utbildat mängder med golfare under åren genom våra populära nybörjarutbildningar.

Du som nybörjare har två val hos oss antingen gå en Intensivkurs i grupp eller gå ett individuellt upplägg för 1-2 personer. Intensivkurs är under en dag och individuell kurs väljer du dagar och tider.

Startpaket

Vi har detta år tre nivåer av startpaket för dig som är ny till golfen och behöver bra klubbor att komma igång med.

Grönt Kort Kurs

01

Grönt Kort Kurs

Du anmäler dig antingen till en Intensiv Grönt Kort Kurs eller så kan du anmälda dig till vår Individuella Grönt Kort Kurs.

02

Uppspel & Teori

Efter utbildningen ska du spela med en som har HCP 54 eller bättre. Ni spelar 9 hål och målet är att klara 18 poäng på HCP 54. Du ska även göra teorin som vi gått igenom på passet.

03

Grönt kort!

Klara du uppspelet och att du även klarar Teorin, som du gör via en digital teoriwebb så är du godkänd och har Grönt Kort! Nu är det Tee Time!

Använd ditt friskvårdsbidrag!

Om du inte visste så kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att gå våra Grönt Kort Kurs. Du bokar en kurs nedan och får ett kvitto som du kan använda för redovisning mot friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.

Är din arbetsgivare ansluten till en friskvårdsportal? Vi har samarbete med Epassi och Wellnet så du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Du betalar via din friskvårdsportal men bokar den kurs du vill gå via vår hemsida.

Om intensiv grönt kort kurs

Den här utbildningen är för dig som vill ha en Grönt Kort Kurs i ett mer komprimerat format. Vi kommer under en heldag gå igenom alla grunder för att du ska få en så bra start med din golf som möjligt. Vårt mål är att ge dig verktyg för att kunna slå en bra bollträff, chippa, pitcha, slå bunkerslag, putta och även lära känna golfklubben. Du deltar på detta tillfälle där vi även kommer prata en hel del teori praktiskt ute på banan och efter denna dag är det dags för dig att börja klara av ett onlinebaserat teoriprov på en portal där du kan träna upp dina kunskaper innan du gör provet. Du skall sedan tillsammans med en person med hcp 54 genomföra ett spelprov genom att spela 9 hål.

En heldag från kl 09:00 till 17:00 på ingelsta golfklubb med Wesley eller william Monier
Upp till 8 personer per tränare

PRISER:

Vuxen 1995 kr per person (Vuxen 18+ år)

Ungdom/Student 1495 kr per person (Ungdom 15-17 år / Student – Studentbevis krävs)

Yngre än 15 år så rekommenderar vi vår Juniorträning Nivå 1.

Om individuell grönt kort kurs

Denna utbildning är för dig som vill ge din väg in i golfen de bästa förutsättningarna. Under dessa fem lektioner tillsammans med Wesley Monier kommer du eller ni att få genomgång av golfsvingen, chippar, puttar, bunkerslag, och en sista lektion med repetition på ett moment du/ni önskar och kommer överns med Wesley om. Under utbildningens gång får du möjligheten att börja klara av en onlinebaserad teoriutbildning och sedan börja testa att klara spelprovet på banan.

5 x 55 min i wm studio med Wesley Monier
en eller två personer

Pris: 4499 kr per person

Är du i behov av golfklubbor?

Vi har tre olika startpaket som har allt du behöver från märkena TaylorMade, COBRA och OLYO.

TAYLORMADE

Taylormade RBZ Speedlite är förmodligen det bästa startpaketet för en nybörjare eller för en återkommande golfare, som söker efter förlåtande och lättspelade golfklubbor.

Paketet innehåller totalt 10 klubbor (dam 9 klubbor) varav 1st Driver, 1st Fairwaywood #5, 1st Hybridklubba #5, Järnset 6-PW (dam 7-PW) + SW samt en putter. Alla klubbor har TaylorMades framgångsrika teknologier från tidigare modeller.

Paketen finns i dam med grafitskaft, herr med stålskaft och herr med grafitskaft. Dessa paket med klubbor finns i en begränsad upplaga!

Pris för dam grafit 11 999 kr
Pris för herr stål 11 999 kr
Pris för herr grafit 12 499 kr

COBRA

Cobra Fly XL är ett väldigt bra set för den nya golfaren som vill ta steget upp från de traditionella startkitten och få högre kvalité och få klubbor som är ännu lättare att slå med.

Innehåller: Driver, Fairwaywood, Hybrid, (Herr 6-PW och Dam 7-SW), Putter och Bärbag (Herr) eller vagnbag (Dam). Skaft: Herr Stål (höger) och Dam Grafit (höger)

Pris för dam 7 999 kr och 7499 kr för herr.

OLYO

Här har du ett enkelt startpaket för att börja spela golf eller om du vill byta ut dina alldeles för gamla klubbor. Olyo CS-18 är tillverkat för att vara så lättspelat som möjligt! Setet har breda sulor på järnklubborna, driver, lågprofils metalwood och hybrid samt praktisk bärbag.

Innehåller: Driver, Fairwaywood, Hybrid, 7-PW, SW, Putter och Bärbag (finns i både höger och vänster samt herr och dam)

Nybörjarpris 3999 kr (ordinarie pris 4499 kr)

Boka din individuella grönt kort kurs här

Klicka på Individuell Grönt Kort Kurs med Wesley Monier. När du har bokat klippkortet så kommer Wesley att kontakta dig för att gå igenom upplägget.