fbpx

Golfresor

Vill du följa med på årets golfresor?

Vill du göra det bästa av två världar? Att uppleva fantastiska platser i världen samt att spela och utveckla din golf! Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en golfresa med oss. Du bokar via länkarna nedan någon av våra WM Golfskolor. Vi ser till att allting är uppstyrt via vår partner FutureTravel så ni kan luta er tillbaka och njuta av resmålet och fokusera på golfen under vistelsen. Vi kommer alltid finnas på plats och genomför lektioner och hänger med och coachar dig på banan.

ISLANTILLA

20-27 mars, 2024

Islantilla ligger i spanska provinsen Huelva, drygt en timme från Faros flygplats.

Islantilla är en 27-hålsanläggning fördelat på tre slingor som omringar hotellet. De tre 9-håls slingorna har olika karaktär och du får uppleva både lätta och svåra golfhål. Resorten har även ett underbart träningsområde.

Vi bor på DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort som ligger i direkt anslutning till golfklubben. Det är ett väldigt trevligt hotell med fint inredda hotellrum. Det är direkt anslutning till golfbanan.

Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

NÄSTA RESA…

Hösten, 2024

Mer info kommer när anmälan öppnar.

Vill du hänga med på kommande golfresor? Skicka ett mail till info@wmgolf.se så blir du en av de första att få information om kommande golfresor!