fbpx

Golfresor

Vill du följa med på årets golfresor?

Vill du göra det bästa av två världar? Att uppleva fantastiska platser i världen samt att spela och utveckla din golf! Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en golfresa med oss. Du bokar via länkarna nedan någon av våra WM Golfskolor. Vi ser till att allting är uppstyrt via vår partner FutureTravel så ni kan luta er tillbaka och njuta av resmålet och fokusera på golfen under vistelsen. Vi kommer alltid finnas på plats och genomför lektioner och hänger med och coachar dig på banan.

Golfresor tillsammans med WM Golf

Det är nu dags att planera och förbereda inför nästa säsong. Hur kan du starta säsongen på bästa sätt? Vi kommer under hösten att presentera hur du kan utveckla din teknik med vår hjälp under vintern. I detta utskick kommer vi att fokusera på våra nya golfresor så du kan optimera din vårstart. Det spelar ingen roll vilken golfklubb du är medlem på utan alla golfare och icke golfare är välkomna att följa med på våra resor.

Träna under vintern och häng med på golfresa

Om du verkligen vill spela bättre golf och prestera bättre redan i början av golfsäsongen är enligt oss den bästa kombinationen att delta på vår Vinterträning 2023/2024 samt följa med på vår golfresa. Våra golfresor kallar vi för WM Training Camp där vi fokuserar på att hjälpa dig bli en bättre golfspelare. Du kommer ha en massa möjligheter till att tekniskt att få hjälp med just ditt spel och din sving av oss på WM Golf. Att bo på banan och vara ett stenkast ifrån alla träningsområden kommer vara perfekt för oss som älskar golf.

Hur är upplägget på en WM Training Camp?

Vi har under flera år genomfört många golfresor. Feedbacken på dessa resor har varit fantastiskt och det är kul att vi nu har en ny resa planerad. Vi kallar våra resor för WM Training Camp för det är så mycket mer än bara en golfresa.

Det som gör våran golfresa unik är, att vi har planerat in så en normal dag ser som följande. Vi börjar med en trevlig gemensam frukost innan det bär av mot rangen. Vi tar sedan i lugn och ro och genomför en bra uppvärmning av kroppen. Vi slår sedan igenom alla klubbor i bagen och gör oss redo för spel. Vi spelar sedan 18 hål och du kommer minst få spela 18 hål med William och 18 hål med Wesley under veckan. Efter rundan slår vi oss ner, vilar tillsammans och kanske äter och dricker något gott samtidigt som vi vad vi har lärt oss från dagen.

Efter en välbehövd paus är det dags för mer träning, denna gång med dina tränare William och Wesley. Vi delar upp gänget i två grupper de kör var sitt 45-60 minuters pass. Det kan vara ett pass med Wesley, där dagens tema är exempelvis Driverslag. Efter första passet byter grupperna tränare. De som tränat med Wesley får nu träna med William och fokusera på exempelvis puttning.

Vi kommer att finnas där för dig och vårt mål är att göra detta till den bästa golfresa du har följt med på! Det är maximalt 16 deltagare och både William och Wesley följer med som tränare.

Alla våra golfresor sker i nytt samarbete med golfresespecialisten FutureTravel, vilket garanterar kvaliteten på golf, boende, resa och mat. Nedanför presenterar vi vårt första resmål för 2024.

ISLANTILLA

20-27 mars, 2024

Islantilla ligger i spanska provinsen Huelva, drygt en timme från Faros flygplats.

Islantilla är en 27-hålsanläggning fördelat på tre slingor som omringar hotellet. De tre 9-håls slingorna har olika karaktär och du får uppleva både lätta och svåra golfhål. Resorten har även ett underbart träningsområde.

Vi bor på DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort som ligger i direkt anslutning till golfklubben. Det är ett väldigt trevligt hotell med fint inredda hotellrum. Det är direkt anslutning till golfbanan.

Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

NÄSTA RESA…

Hösten, 2024

Mer info kommer när anmälan öppnar.

Vill du hänga med på kommande golfresor? Skicka ett mail till info@wmgolf.se så blir du en av de första att få information om kommande golfresor!