fbpx

Golfresor

Vill du följa med på årets golfresor?

Vill du göra det bästa av två världar? Att uppleva fantastiska platser i världen samt att spela och utveckla din golf! Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en golfresa med oss. Du bokar via länkarna nedan någon av våra WM Training Camp. Vi ser till att allting är uppstyrt via vår partner FutureTravel så ni kan luta er tillbaka och njuta av resmålet och fokusera på golfen under vistelsen. Vi kommer alltid finnas på plats och genomför lektioner och hänger med och coachar dig på banan.

Golfresor tillsammans med WM Golf

Det är nu dags att planera och förlänga din golfsäsong. Hur kan du starta eller förlänga säsongen på bästa sätt? Vi kommer under hösten att presentera hur du kan utveckla din teknik med vår hjälp under vintern. Det spelar ingen roll vilken golfklubb du är medlem på utan alla golfare och icke golfare är välkomna att följa med på våra golfresor.

Träna under vintern och häng med på golfresa

Om du verkligen vill spela bättre golf och prestera bättre redan i början av golfsäsongen är enligt oss den bästa kombinationen att delta på vår Vinterträning 2024/2025 samt följa med på våra vår- och höstresor. Våra golfresor kallar vi för WM Training Camp där vi fokuserar på att hjälpa dig bli en bättre golfspelare. Du kommer ha en massa möjligheter till att tekniskt att få hjälp med just ditt spel och din sving av oss på WM Golf. Att bo på banan och vara ett stenkast ifrån alla träningsområden kommer vara perfekt för oss som älskar golf.

Hur är upplägget på en WM Training Camp?

Vi har under flera år genomfört många golfresor. Feedbacken på dessa resor har varit fantastiskt och det är kul att vi nu har en ny resa planerad. Vi kallar våra resor för WM Training Camp för det är så mycket mer än bara en golfresa.

Det som gör våran golfresa unik är, att vi har planerat in så en normal dag ser som följande. Vi börjar med en trevlig gemensam frukost innan det bär av mot rangen. Vi tar sedan i lugn och ro och genomför en bra uppvärmning av kroppen. Vi slår sedan igenom alla klubbor i bagen och gör oss redo för spel. Vi spelar sedan 18 hål och du kommer minst få spela 18 hål med William och 18 hål med Wesley under veckan. Efter rundan slår vi oss ner, vilar tillsammans och kanske äter och dricker något gott samtidigt som vi vad vi har lärt oss från dagen.

Efter en välbehövd paus är det dags för mer träning, denna gång med dina tränare William och Wesley. Vi delar upp gänget i två grupper de kör var sitt 45-60 minuters pass. Det kan vara ett pass med Wesley, där dagens tema är exempelvis Driverslag. Efter första passet byter grupperna tränare. De som tränat med Wesley får nu träna med William och fokusera på exempelvis puttning.

Vi kommer att finnas där för dig och vårt mål är att göra detta till den bästa golfresa du har följt med på! Det är maximalt 16 deltagare och både William och Wesley följer med som tränare.

Alla våra golfresor sker i nytt samarbete med golfresespecialisten FutureTravel, vilket garanterar kvaliteten på golf, boende, resa och mat. Nedanför presenterar vi vårt nästa resmål.

VALLE DEL ESTE

18-25 november, 2024

Designad av José Canales och inspirerad av den naturliga ökenmiljön så har Valle del Este Golf behållit layouten av den ursprungliga miljön, och det naturliga landskapet. Varje hål presenterar en unik design som gör varje golfrunda till en rolig upplevelse. Banan öppnade 2002 och liknar visuellt en ökenbana i Arizona. De gröna teeboxarna, fairways, greener och kaktusar blir en häftig kontrast till den torra omgivningen. Det finns även en del vattenhinder längst med banan vilket kräver strategiska slag. Här finner vi en upplyst driving range på 300 meter, tre puttningsgreener och en trevlig 18-hålsbana. Träningsområdena på denna anläggning är riktigt bra och enorma!

Vi bor på Hotellet Valle del Este, som är beläget i hjärtat av golfbanan. Du kan njuta av golfspel med bara några meters avstånd från ditt rum. Hit åker du för att njuta av våren året runt tack vare det Andalusiska klimatet. Detta fyrstjärniga hotell erbjuder utöver golf en beach club, spa, turkiskt bad, gym, restauranger och mycket mer. En perfekt kombination för golf och avkoppling i ett soligt och torrt klimat.

Matnyttig information om resan hittar du här! Trevliga flygtider och det mesta är inkluderat i priset.

Avresa:
Stockholm/Arlanda, Avresetid 12:10. Beräknad ankomst 16:10.

Hemresa:
Alicante, Avresetid 17:00. Beräknad ankomst 21:05.

Inkluderat i resan:
– Flyg t/r med SAS Arlanda – Alicante inkl. handbagage, incheckat bagage & golfbag
– Transfer t/r mellan flygplats, hotell och Aguilon GC
– Sju nätter i dubbelrum på Hotel Valle del Este inkl. frukost
– Middag alla kvällar inkl. öl, vin & vatten
– 4×18 hål på Valle del Este GC inkl. vagn
– 1×18 hål på Aguilon GC inkl. golfbil
– Golfträning med William & Wesley inkl. rangebollar
– 1 inträde till Spa (tillkommer kostnad för badmössa, handduk & tofflor)

Vill du åka i SAS Plus?
Kontakta: conny@futuretravel.se för info om tillgång och pris.

Grundpris:
21 995:- per person

Det är begränsat till 16 platser så det är först till kvarn gäller!

NÄSTA RESA…

Våren, 2025

Mer info kommer när anmälan öppnar.

Vill du hänga med på kommande golfresor? Skicka ett mail till info@wmgolf.se så blir du en av de första att få information om kommande golfresor!