fbpx

INDIVIDUELLA GOLFLEKTIONER

Individuella Golflektioner anpassade för dig

Vi gör dig garanterat till en bättre golfspelare. Hos WM Golf Academy arbetar vi med en helhetssyn kring våra elevers golfteknik baserat på en gedigen förståelse för hur spelet bäst spelas. Vi erbjuder en mix av specifika golflektioner i olika tidslängd med en serie mera omfattande lektionspaket, utvecklande spellektioner på golfbanan och väldigt ofta kombinerar vi allt detta tillsammans med individuellt utformade program för fysisk screening och specialanpassade rörlighets- och fysträningsprogram. Om du har funderat på nya klubbor rekommenderar vi dig att läsa mer om vår club fitting.

Välj mellan 25 eller 50 minuter med Wesley eller William

IMG_7157

Golflektion 25 minuter

PGA Tränare: Wesley Monier

En 25 minuters lektion genomförs alltid med WM Golfs PGA Tränare Wesley Monier. Detta kan vara insteget till att börja träna tillsammans med en golftränare. Vill du kan du koppla på vårt lektionspaket MINI som innehåller 3 stycken 25 minuters lektioner med Wesley. Boka en lektion här!

220914_bravikens_golfklubb_036

Golflektion 50 minuter

PGA Tränare: Wesley eller William Monier

Våra golflektioner i grunden baseras på 50 minuter och vi utgår ifrån vad spelaren önskar ha hjälp med. Lektionen genomförs tillsammans med William eller Wesley Monier och kan utspelas i studion, på puttningsgreen, i bunker eller på övningsfältet. Det startar med en kortare intervju/nulägesanalys och sedan genomförs en gedigen analys. Spelaren får allt digitalt dokumenterat och vi avslutar med att skicka digitalt med vad som ska övas på i text eller på video. Boka en lektion här!

Boka dina golflektioner här

Klicka på Individuella Golflektioner, välj din tränare och skriv under kommentarerna vad du önskar hjälp med.