fbpx

Individuell Introduktionskurs

Vill du börja spela golf?

Då har du hittat helt rätt! Sedan 2020 har vi haft mer än 250 personer som har genomfört någon av våra populära nybörjarutbildningar!

Startpaket 2023

Vi har detta år tre nivåer av startpaket för dig som är ny till golfen och behöver bra klubbor att komma igång med.

01

Introduktionskurs

Du bokar vår Individuella Introduktionskurs.

02

Uppspel

Efter utbildningen ska du spela med en som har HCP 54 eller bättre. Ni spelar 9 hål och målet är att klara 18 poäng på HCP 54.

03

Grönt kort!

Klara du uppspelet och att du även klarar Teorin, som du gör via en digital teoriwebb så är du godkänd och har Grönt Kort!

Om individuell introduktionskurs

Denna utbildning är för dig som vill ge din väg in i golfen de bästa förutsättningarna. Under dessa fem lektioner tillsammans med Wesley Monier kommer du eller ni att få genomgång av golfsvingen, chippar, puttar, bunkerslag, och en sista lektion med repetition på ett moment du/ni önskar och kommer överns med Wesley om. Under utbildningens gång får du möjligheten att börja klara av en onlinebaserad teoriutbildning och sedan börja testa att klara spelprovet på banan.

5 x 55 min i wm studio med Wesley Monier
en eller två personer

Pris: 4499 kr per person

Är du i behov av golfklubbor?

Vi har tre olika startpaket som har allt du behöver från märkena TaylorMade, COBRA och OLYO.

TAYLORMADE

Taylormade RBZ Speedlite är förmodligen det bästa startpaketet för en nybörjare eller för en återkommande golfare, som söker efter förlåtande och lättspelade golfklubbor.

Paketet innehåller totalt 10 klubbor (dam 9 klubbor) varav 1st Driver, 1st Fairwaywood #5, 1st Hybridklubba #5, Järnset 6-PW (dam 7-PW) + SW samt en putter. Alla klubbor har TaylorMades framgångsrika teknologier från tidigare modeller.

Paketen finns i dam med grafitskaft, herr med stålskaft och herr med grafitskaft. Dessa paket med klubbor finns i en begränsad upplaga!

Pris för dam grafit 11 999 kr
Pris för herr stål 11 999 kr
Pris för herr grafit 12 499 kr

COBRA

Cobra Fly XL är ett väldigt bra set för den nya golfaren som vill ta steget upp från de traditionella startkitten och få högre kvalité och få klubbor som är ännu lättare att slå med.

Innehåller: Driver, Fairwaywood, Hybrid, (Herr 6-PW och Dam 7-SW), Putter och Bärbag (Herr) eller vagnbag (Dam). Skaft: Herr Stål (höger) och Dam Grafit (höger)

Pris för dam 7 999 kr och 7499 kr för herr.

OLYO

Här har du ett enkelt startpaket för att börja spela golf eller om du vill byta ut dina alldeles för gamla klubbor. Olyo CS-18 är tillverkat för att vara så lättspelat som möjligt! Setet har breda sulor på järnklubborna, driver, lågprofils metalwood och hybrid samt praktisk bärbag.

Innehåller: Driver, Fairwaywood, Hybrid, 7-PW, SW, Putter och Bärbag (finns i både höger och vänster samt herr och dam)

Nybörjarpris 3999 kr (ordinarie pris 4499 kr)

Boka din individuella introduktionskurs här

Klicka på Individuell Introduktionskurs med Wesley Monier. När du har bokat klippkortet så kommer Wesley att kontakta dig för att gå igenom upplägget.